Pengajian Undangan

Assalamualaikum Wr. Wb.

Semua simpatisan, mustami yang membutuhkan ceramah-ceramah Syaikhuna Bapak Kyai silahkan untuk mendownload file dengan format 3gp. Apabila terjadi kerusakan file setelah di download untuk menghubungi e-mail: muh_sadeli@yahoo.co.id Semoga bermanfaat dan menambah pengetahuan ilmu agama yang kita cintai. Amiin Ya Robbal Alamiin!!!

Wassalamualaikum Wr. Wb.

Silahkan download disini :

File Upload Baru :  1. H. Hasan Pasar Impres Sumedang

2. Mang Usman Cipameungpeuk Sumedang

3. Cipeuteuy Sumedang


12 Tanggapan to “Pengajian Undangan”

  1. assalam ngring gabung ah,,,
    kang punten ceramahna aya nu enggal deui ???

    • Teu acan ka update deui duh punten hard disk external na kabujeng reksak janten teu acan tiasa deui ngaupload hapunten sateuacana…..

  2. assalam,kang,Naha teu ngadamel Galery foto???
    Sapertos Majelis Rsullallah,Nurul Mushthofa,Syamsisyumusy srng nu sanes na,sigana langkung sae upami ngadamel Galery Fotomah???pnteun sateuacanna d kritik,wassalm

    • Waalikum salam wr.wb. muhun insya alloh ke urang ngadamel urang kumpul2 heula foto2 na, hatur nuhun kana sarana mudah2n sing tiasa majeng kapayuna mah.

  3. Assalamu’alaikum… ngiring ngariung. Nembean abdi kadieu mah.
    manawi nu ngelolana saha? kintun wae alamat emailna ka abdi. Hatur nuhu ka nu ngelola blog ieu.
    Abdi urang angkrek, namung ayeuna mah linggih di Garut. Meni sono ka Bapa. Ayeuna mah mung tiasa ningal di internet we…

    • Assalamualaikum wr.wb.

      Abdi sami muhibbin Sayikhona Bapa ti korwil cipameungpeuk ari nami mah Belly
      Kusuma Adinata pami ti Sayikhona Bapa mah Muhammad Hassan Sadzili, da abdi ge
      sami ayeuna mah tebih teu di Sumedang nuju kasab di Jakarta mung tiasa sakali
      duakali we ngahadiran majlis Sayikhona Bapa eta ge pami kaleresan nuju uihna aya
      jadwal artikel anu di nangewer eta nu terakhir kamari abdi uih. Mangga diantos pami bade ngiring ngisi kana ieu blog dina artikelna,
      file2 pangaosan na atanapi saran2 na, da abdi ge sami nuju diajar keneh ari
      ngeblog mah teu acan tiasa.

      Sakitu heula ti sim abdi ieu alamat email na pami peryogi:

      muh_sadeli@yahoo.com atanapi sadeli.muh@gmail.com

      Wassalamualaikum wr.wb.

  4. Tambih deui kang Ceramahna

  5. Assalam,Tambah Lagi Kang Ceramahnya????

  6. assallamu allaikum Wr.Wb
    kang…abdi ticibaduyut..salam kenal kang..abdi sumringah pisan dina aya ceramah2 pa.kyai..nyungkeun ijinna ku abdi diback up ka cd kumargi seueur pisan didieu nu hoyong..hatur nuhun

    • Waalaikum salam wr.wb.
      Nyanggakeun silaturahmi oge ti pribados kasadaya oge neda piduana.
      Mangga wilujeng nga download we ke pami aya nu masalah hubungi abdi atanapi di email link mana nu teu tiasana.
      Mudah2n sing janten manfaat ka sadayan.

  7. : ijin ngunduh kang … pami aya dai wrtosn….. di kemplkn….

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: