Innalilahi Waa Inna Ilaihi Roji’un

Assalamualaikum Wr.Wb
Parantos ngantunkeun urang sadayana pangersana Cep Didin bin Mama Adang rohmatullohi alaihi dinten Salasa ping 26 Juli 2011 sekitar tabuh 14.30 WIB.

Mantena sering dicarioskeun manaqibna ku Maha Guru Urang Sadayana dina tausyiahna pamugi mantena sing ditampi sadaya amalna, dijantenkeun kuburna Roudhon Min Riyadil Jannah, dikempelkeun sareng para karuhunna tur dikempelkeun sareng Junjunan Mulya Sayyidina Muhammad S.A.W.

Amiin amiin amiin yaa robbal alamiin
Ilahadroti nabiyyil mustofa sayyidina wamaulana muhammad
Alfatihah….

~ oleh adzili pada 27 Juli 2011.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: