PENGUMUMAN TI SYAIKHUNA BAPA KYAI

Assalamualaikum wr. wb.

Pa Kyai nguningakeun rehna Al’Alim Al’Alamah Al-Habib Abdurohman Bilfaqih Hafidzohullohu, putra yang Mulia Al’Alim Al’Alamah Al-Hafidz Al-Musnid Al-Habib Abdulloh bil Faqih R.A. pengasuh Pondok Pesantren Darul Hadits Al-Faqihiyyah Malang-Jawa Timur. Bade hadir di acara puncak Peringatan Maulid Nabi S.A.W. di Pusat Asy-Syifaa Center Simpang Pamulihan-Sumedang.

Waktosna dinten saptu, ping 9 April 2011 Jam 18.30 WIB ( NGAWITAN BA’DA MAGHRIB )

NB : Diusahakeun pakaian + peci bodas.

Mugi sadayana kompak hadir di acara anu langki ieu.

Punten pawartos-wartos wae ka sadayana urang meriahkeun sareng sukseskeun ieu acara, mugia sing janten pibekeleun urang sadaya jaga ngariung sareng Ulama-Ulama Alloh nu teu kedah diragukeun deui.

Amiin yaa robbal alamiin….

Wassalamualaikum wr.wb.

~ oleh adzili pada 7 April 2011.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: