Ahlan Wasahlan Bi Khudurikum

Ahlan Wasahlan Bi Khudurikum,

Sadaya puji kagungan Alloh nu Maha Agung tur Maha Luhur tur kahatur sholawat sinareng salam ka paduka junjunan alam Sayyidina Wamaulana Muhammad S.A.W. kulawargina miwah sohabatna tug dugi ka urang sadaya salaku umatna nu turut tumut ka mantenna.

Alhamdulliah bingah nu teu aya papadana kanggo urang sadaya, insya alloh dina dinten Saptu ping 29 Januari 2011 bade sumping rurumpaheun ka Majelis urang sadayana di Pangaduan Heubeul Ponpes Asy-Syifaa Wal-Mahmuudiyyah Sumedang ulama besar Mudir di Rubat Tareem Hadramaut di Yaman.

Mantena Al-Habib Salim Ibn Umar As-Syatiri baris bade ngayakeun multaqo ulama sa-Jawa Barat sapertos nu kamari parantos dilaksanakeun, nu dipimpin langsung ku Habib Umar bin Hafidz.

Mangga urang sadayana curahkeun kamampuan masing-masing kanggo tegak na panji da’wah Junjunan urang sadaya tur ngiring ngabantos perjuangan Guru urang sadayana Syaikhona Bapa Kyai. Muga urang sadaya kenging kaberkahan ti araranjeuna nu secara dzohir katingali ku urang sadaya dina kasolehanana.

Mugi kabagjaan dunya akherat kapimilik ku urang sadaya tug dugi ka terbuka na fattah di saantero dunya ngahiji deui umat dina iketan Sayyidina Rosul S.A.W.

Amiin amiin yaa Robbal alamiin……,,,,,

~ oleh adzili pada 28 Januari 2011.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: