Wilujeng Sumping wahai Cucu Nabi S.A.W.

Asyhadu ‘anla ilaha ilalloh wa asyhadu anna muhammadarrosululloh
Alhamdulillah wasyukru ‘ala niamillah.
Assholatu wassalamu ‘alaika yaa sayyidi yaa rosulalloh khud biyadi qolat khilati adrikni
Walahaula walaquwata ilabillahil ‘aliyil adziim
Ama ba’du

Assalamualaikum warohmatullohi wabarokatuh,

Puji sinareng syukur salamina disanggakeun ka zat Alloh nu Maha Rohman tur Rohim nu mustahil aya nu nyamian ka Mante-Na nu salamina ngucurkeun ka urang sadyana ni’mat alit boh ni’mat ageung, nu karaos nu teu karaos, boh lahir boh batinna, pamugi urang sadaya salamina tiasa syukur ka Mante-Na nu saleres leresna turut tumut ka Mante-N dugi ka urang sadaya dipunut uih ka alam pangbalikan.

Shalawat sinareng salam mugia salamina diwuwuhkeun ka panutan urang sadayana Nabi tur Rosul nu mulya kakasih Robbul Alamin nu pinunjul, pimpinan para Ambiya, pang sae-sae na dadamelan Alloh tegesna Kanjeng Nabi Muhammad S.A.W.

Allahmudulilah syukur nu kalintang bingahna urang sadaya salaku warga Sumedang sareng sekitarna bade kasumpingan ku ulama-ulama Alloh nu marulya. Kantun ngetang dinten urang sadaya bakal ngayakeun rempugan ulama-ulama Alloh ngarumuskeun perkembangan da’wah islam neraskeun perjuangan Junjunan S.A.W urang sadaya.

Al-alim al-alamah al-hafidz ad-dai ilalloh al-habib Umar bin Salim bin Hafidz mantena cucu Junjunan S.A.W guru na para ulama di dunia ieu baris sumping ka Sumedang ka Majelis urang nu mulya di Pangaduan Heubeul.

Mantena ka majelis urang sadaya teh kahoyong mantena nyalira hoyong silaturahmi ka sadaya jamaah, keterangan eta teh diwartoskeun dina rapat panitia ku Syaikhona Bapa Kyai langsung. Kalintang bingah pisan urang sadayana ku maksad mantena saptertos kitu mudah-mudahan sing janten kaberkahan pikeun urang sadaya boh dunya na oge akheratna. Amiin

Panitia ngahimbau kasadayana simpatisan, mustami oge sadaya warga urang meriahkeun ieu acara, urang sukseskeun ku sadayana nyurahkeun sadaya tanagi, harta , pikiranna urang ngiring ulu biung sadaya dina negakeun panji da’wah Junjunan S.A.W. sehingga ku alatan ieu Junjunan S.A.W. tiasa tersenyum ku perjuangan urang ieu di akhir zaman.

Sakali deui hayu urang reuh-reuh ieu acara. Teu aya deui ni’mat nu pang agungna mung diajar kumaula ka Alloh tur Rosul sakamampuan urang sadaya sarengkak saparipolahna.
Mugi sing jadi tawis pikeun urang sadayana boh nu hadir nu teu hadir kenging pembelaan ti Ulama-Ulama Alloh nu aragung tur marulnya.

Amiin amiin yaa robbal ‘alamiin……..

~ oleh adzili pada 29 Desember 2010.

2 Tanggapan to “Wilujeng Sumping wahai Cucu Nabi S.A.W.”

  1. Asalamu’alaikum…,

    Alhamdulillah mudah2an acara seperti ini rutin dan terus berlangsung demi kemajuan Umat Nabi Muhammad, SAW, Amiin…

    Catatan : sayang sy belum sempat ikut dalam acara karena baru tahu informasi hari ini, insyaallah lain waktu dan kesempatan bisa hadir, amiin…

    • Insya alloh tanggal 29 Januari 2011 diadakan lagi multaqo ulama di pangaduan heubeul sumedang dihadiri Habib Salim As-Syatiri dan Insya alloh kedepannya Habib Zein bin Ibrohim bin Smith juga akan hadir ke majlis asy syifaa

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: